En jij bent..?! Personaliseer jouw wintersport-gear met ProSkiSticker

Onderscheid jezelf en geef je wintersport spullen een persoonlijk tintje met een eigen naamsticker. Dat is zo’n sticker waar de naam en de nationaliteit op afgedrukt staat. Veel persoonlijker dan je eigen naam op je ski’s, stokken, snowboard of helm gaat het niet worden.

ProSkiSticker skis

ProSkiSticker

Bij ProSkiSticker is het mogelijk om eigen naamsticker te bestellen. Zo is het voor iedereen duidelijk wie je bent (zeker praktisch voor de kinderen in de ski-klasjes) en is het duidelijk van wie welk materiaal is. Wellicht maakt dit het materiaal zelfs wat minder diefstal gevoelig.

Kies hoe je jouw naam wilt hebben

Op de overzichtelijke website kan je op een makkelijke manier jouw eigen naam invullen. Er is een breed scala aan kleuren verkrijgbaar dus je kunt de kleur sticker kiezen die het beste bij jouw wintersportgear past. Vervolgens kies je een vlaggetje dat je graag afgebeeld wilt hebben en maak je een keuze tussen een glanzende of een matte finish. Tot slot kies je het pakket dat je graag wilt hebben. Elk pakket heeft zo zijn eigen hoeveelheid en grootte stickers. 

proskisticker stokken
Raak nooit meer je skistokken kwijt: je naam staat er immers op!

Onze conclusie is dat het niet alleen leuk is om je naam op je spullen te hebben staan, maar ook enorm praktisch. Een aanrader dus! Ook jouw wintersportspullen personaliseren? Ga naar www.proskisticker.nl en bestel jouw eigen naamstickers.

Ook handig

Ook is het voor kinderen handig om hun helm te personaliseren. Zo is het in een ski-klasje meteen duidelijk hoe het kind heet en wat de nationaliteit is van het kind. Dit werkt voor het kind verbindend en geruststellend. Oftewel; als ouder kan je ongestoord de piste op.

Kwaliteit

De stickers zijn gemaakt van A-klasse materiaal zodat ze tegen een stootje kunnen. Ze zijn voorzien van een transparante laminaat waardoor ze extra krasvast en UV-bestendig zijn. Hierdoor kan je met je naamsticker gegarandeerd zorgeloos op wintersport en zijn je stickers perfect beschermd.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie