SkiSet

SKISET, altijd een betrouwbare skiverhuur in de buurt

Wil je onbezorgd op wintersport? Zorg dan dat je ski- of snowboardmaterialen al klaarliggen bij een van de SKISET-vestigingen in jouw skigebied. Met 800 winkels in 400 verschillende skigebieden is SKISET uitgegroeid tot de marktleider in Europa. Heb je een skivakantie geboekt? Dan kun je gemakkelijk online ook je skimateriaal huren. Deze kan je vervolgens in de gekozen vestiging ophalen. Bezoek SkiSet.nl

skiset

Dit bespaart je kostbare tijd, tijd die je niet in de rij van de winkel maar op de piste door wilt brengen. Je kan kiezen uit het enorme aanbod in de webwinkel. Je kiest online je ski’s of snowboard met bijpassende schoenen en eventueel een helm.

In de winkel zelf vind je nog veel meer accessoires zoals goggles en zonnebrillen, handschoenen, kousen en zonprotectie. Mocht je online keuze toch tegenvallen dan kan je de materialen in de winkel nog zonder problemen inwisselen voor andere materialen. 

Skiverhuur door heel Europa

Je vindt de verhuurwinkels in bijna elk skigebied in Europa. De landen waar je gebruik kunt maken van de SKISET-verhuurdienst zijn: Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Andorra, Bulgarije, Servië, Spanje en Zwitserland. In het reserveringsysteem van de website geef je aan in welk land en in welk skigebied je wilt gaan skiën of snowboarden. Vervolgens verschijnt er een interactieve kaart van dit gebied. Jij kan hierop zelf uitkiezen bij welke winkel je de materialen op wilt halen, dichtbij je accommodatie of dichtbij de piste. 

Skiset banner

Materialen voor ieder type wintersporter

Bij SKISET vind je een zeer groot assortiment aan ski- en snowboardmaterialen. Deze kies je uit op basis van je gewenste stijl en je niveau. Er zijn vier verschillende packages beschikbaar, van budget tot excellence. De budgetmaterialen zijn voordelig maar zeker ook veilig voor wintersporters van elk niveau. De excellence materialen zijn prijziger doordat dit altijd de beste en nieuwste materialen zijn. Dit pakket is geschikt voor de zeer ervaren wintersporter. De materialen zijn van topmerken zoals Atomic, Dynaster, Salomon, Volki en K2.

Bestel de materialen op tijd zodat deze direct voor je klaarliggen wanneer je aankomt op locatie. Op de website geef je aan wanneer je aankomt, vanaf 16 uur voor je eerste ski dag kun je de materialen op komen halen. De materialen moeten de dag na je laatste ski dag voor 10 uur weer ingeleverd worden bij de gekozen vestiging.

Contactinformatie SkiSet.nl

424, Bureaux de la Colline, 92210, St Cloud – cedex, Frankrijk
Website: www.skiset.nl
E-mail: resa@skiset.com
Telefoonnummer: +33 1 41 12 97 97 (ma t/m vrij 9-18)
Faxnummer: +33 1 55 39 30 10
Facebook: facebook.com/skiset
Twitter: @skiset
Instagram: instagram.com/skiset

Voordelen van SKISET

  • Een skiverhuur in bijna elk skigebied in Europa.
  • Veel keuze uit de beste materialen van enkel topmerken.
  • Bestel de materialen eenvoudig via de website om tijd te besparen op locatie.
  • Voordelige skiverhuur met regelmatig hoge kortingen.
  • Geniet van groepskorting: 5% korting vanaf vier gehuurde ski- of snowboardsets.
  • 10% extra korting vanaf tien gehuurde ski- of snowboardsets.
  • Koop bij SKISET ook alle overige wintersport accessoires om veilig de piste op te gaan. 
  • Duidelijke informatie op de website over alle materialen en mogelijkheden.
  • Kom je er toch niet uit? Dan is de klantenservice elke werkdag beschikbaar om je meer informatie te geven over de materialen en reserveringen.

Ervaringen met SkiSet

Wil je een review over dit verhuurbedrijf achterlaten? We zijn benieuwd naar je ervaringen met SKISET. Je kunt jouw ervaring hier onder achterlaten.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie