Duijvestein Wintersport

Het hele jaar door wintersport

Duijvestein Wintersport is een winkel die zich, zoals de naam al doet vermoeden, voor 100 procent heeft toegelegd op de wintersport. De winkel bestaat al sinds 1955 en levert kwaliteit, service en advies over alles wat met wintersport te maken heeft. Bezoek Duijvestein-Wintersport.nl

duijvestein wintersport website

Duijvestein Wintersport heeft drie fysieke winkels in het land, twee in de regio Den Haag en een in Landgraaf in Limburg.

Twee daarvan hebben wel een heel toepasselijke locatie. Ze liggen namelijk bij de grote indoor sneeuwbanen in Zoetermeer en Landgraaf. Daar zijn van praktisch alle ski’s of snowboards testexemplaren aanwezig, dus kan je ze meteen in de praktijk op echte sneeuw uitproberen. Zo weet je meteen of het materiaal dat je hebt uitgekozen ook echt het beste bij jou past.

Online shoppen voor je wintersportkleding

Uiteraard beschikt Duijvestein ook over een online shop. Je hoeft dus niet per se in de buurt van de fysieke filialen te wonen om al jouw wintersportspullen bij deze winkel te kopen. Bij Duijvestein kan je terecht voor je complete wintersport uitrusting.

Duijvestein 728

Natuurlijk is goede en warme skikleding daarbij erg belangrijk. Duijvestein heeft volop keuze in dames-, heren- en kinderkleding, van bekende merken die gaan voor kwaliteit. Er is volop keuze in jassen, broeken, truien, sokken en thermo ondergoed. Alles om lekker warm te blijven tijdens je vakantie. Het belangrijke bij wintersportkleding is dat ze je niet alleen warm houden, ook moet je er makkelijk in kunnen bewegen.

Wat handig is, is dat website een aparte pagina’s heeft voor vrouwen, mannen en kinderen. Zo kan je al je benodigdheden snel bij elkaar zoeken. Naast de reguliere collectie biedt Duijvestein je ook de mogelijkheid om eens rond te snuffelen in de outlet shop. Dat kan zowel online als bij het filiaal in Den Haag. Je vindt daar dezelfde kwaliteit aan wintersportkleding en overige spullen die je nodig hebt tijdens je wintersportvakantie, maar dan met flinke korting. Bekijk het aanbod bij Duijvestein-Wintersport.nl

Wat heb je nog meer nodig op wintersport?

Niet alleen voor skikleding, ook voor allerlei accessoires zoals bijvoorbeeld skibrillen, mutsen of handschoenen kan je terecht in deze winkel. Bovendien is je outfit niet compleet zonder speciale ski- of snowboardschoenen, waarin Duijvestein je dan ook genoeg keuze in biedt.

Wanneer je op wintersport gaat heb je altijd de mogelijkheid om op jouw vakantiebestemming ski’s of snowboards te huren. Maar een fervente wintersporten zal toch liever zijn eigen spullen willen hebben. Deze heb je uitgekozen omdat die voor jou het fijnste sporten.

Behalve voor kleding en schoenen kan je bij Duijvestein terecht voor je ski’s of snowboard. Ook aan je veiligheid heeft Duijvestein gedacht. Er is een uitgebreide collectie aan helmen, backprotectors, knie- en polsbeschermers te vinden in de webshop. Met een complete uitrusting van Duijvestein kan je goed voorbereid naar je wintersportbestemming afreizen.

Duijvestein 728

Contactinformatie

Zoals al eerder vermeld heeft deze wintersportzaak 3 vestigingen, waaronder 2 in Snow World:

Valeriusstraat 63
2517 HN Den Haag

Telefoonnummer: 070-3650505
Website: www.duijvestein-wintersport.nl/denhaag
E-mail Adres: denhaag@duijvestein-wintersport.nl

Buytenparklaan 30 (in SnowWorld)
2717 AX Zoetermeer

Telefoonnummer: 079-3208888
Website: www.duijvestein-wintersport.nl/zoetermeer
E-mail Adres: zoetermeer@duijvestein-wintersport.nl. Lees meer over SnowWorld

Witte Wereld 1 (in SnowWorld)
6372 VG Landgraaf

Telefoonnummer: 045-5415424
Website: www.duijvestein-wintersport.nl/landgraaf
E-mail Adres: landgraaf@duijvestein-wintersport.nl

Verzending

Duijvestein-Wintersport.nl verzendt bestellingen vanaf 75 euro kosteloos. Verzending geschiedt per DHL. Ski’s en snowboards zijn uitgezonderd van dit aanbod. Deze worden door UPS verzonden. Bekijk voor de meest actuele verzendtarieven de webshop.

Ervaringen met Duijvestein Wintersport

Ben jij vaste klant bij deze webshop of heb je juist minder goede ervaringen of zelfs klachten? We zijn benieuwd wat je van deze webwinkel vindt. Dus als je er al eens wat besteld hebt: laat een review achter voor de andere lezers van wintersport-reizen.nl.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie