Skichalets.nl

De eigen formule van Skichalets.nl

Skichalets.nl is een vakantiewoning-aanbieder die zich heeft gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen in wintersportgebieden. Ze werken volgens hun eigen formule waarbij ze een wintersportvakanties aanbieden in een catered chalet. Je betaalt dus niet alleen voor het verblijf maar ook voor het ontbijt. Zo kan je er tegen om een dagje te gaan skiën. Bezoek Skichalets.nl

skichalets.nl website

Bij terugkomst in het chalet kan je ’s avonds genieten van een driegangendiner. Ook eventuele hapjes en drankjes hoef je geen toeslag te betalen. Het gaat dus om een echte all inclusive vakantie. Je hebt alle service die je in een hotel zou krijgen, maar dat dan in je eigen privé vakantiewoning.

Des te leuker wanneer je met je familie of vriendengroep op wintersportvakantie gaat. De chalets lopen uiteen van heel eenvoudig tot echt luxe zodat er ook voor vakantiegangers met een klein budget een fijne vakantiewoning te huren is. Ben je maar met een klein reisgezelschap? Dan is er zelfs de mogelijkheid om per kamer te huren.

Gezelligheid voorop

Wanneer je met een groep op vakantie gaat, doe je dat vooral voor de gezelligheid. Je ontbijt samen, je doet leuke dingen samen en wanneer je terug komt van het skiën geniet je samen van de après-ski. Daarna ga je samen dineren en breng je de avond met elkaar door. Skichalet.nl biedt je de mogelijkheid om dit in je eigen privé verblijf te doen. Des te gezelliger vindt Skichalets.nl omdat je in een vakantiewoning met een huiselijke, warme sfeer verblijft. Je krijgt volop extra’s zonder dat je daar toeslagen over hoeft te betalen. En Skichalets.nl belooft je dat alles betaalbaar blijft.

Skichalets 728

Je eigen vakantiewoning in Frankrijk, Oostenrijk of Italië

Skichalets.nl biedt vakantiewoningen aan in wintersportbestemmingen met 100 procent sneeuwgarantie. Je kan er dus vanuit gaan dat je ook daadwerkelijk kan gaan skiën. Deze vakantiewoning aanbieder heeft woningen in beheer in Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Er zijn skichalets beschikbaar in de meest favoriete skigebieden. Zo kan je onder andere vertoeven in de buurt van de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner in Zell am See. Hier zijn volop skimogelijkheden voor skiërs van elk niveau.

Een ander populaire bestemming zijn de Kitzbüheler Alpen. Dit is van oudsher een van de oudste skioorden met uitgestrekte aaneengesloten skigebieden. Er zijn hier volop zonnige skipistes en kan je een off-piste skitoer maken. In Frankrijk zijn er chalets beschikbaar in het alom bekende Les Trois Vallées, een van de grootste skigebieden met leuke authentieke dorpjes. In Les Portes du Soleil kan je vele kleine bergdorpjes vinden en is er een overvloed aan liften en skipistes. Dit zorgt voor heel veel afwisseling en kan elk type skiër hier zijn hart ophalen. Bekijk het actuele aanbod op Skichalets.nl

De Dolomieten in Italië zijn schitterende bergen met prima skimogelijkheden met gevarieerde pistes. Dit gebied, de Dolomiti Superski, heeft gemiddeld 300 dagen per jaar zon. Dat betekent dat je lekker in het zonnetje je afdaling kan maken. Lees hier meer over de grotere skigebieden in Italië.

Contact met SkiChalets.nl

Adres: Office Park Gouwestaete, Building C Noordkade 64, Waddinxveen
Website: www.skichalets.nl
E-mail Adres: info@skichalets.nl
Telefoonnummer: 0182 – 634 523
Facebook: facebook.com/skichalets.nl
Twitter: @skichalets
Instagram: instagram.com/skichalets

Skichalets 728

Ervaringen met Skichalets.nl

skicHeb jij ervaring met deze huisjes-aanbieder? Hebben jullie weleens een chalet gehuurd bij dit bedrijf? Dan zijn we erg benieuwd wat je er van vond. Werd aan alle beloftes voldaan, en was de chalet goed schoon? Was het ontbijt en de avondmaaltijd goed verzorgd? We lezen je ervaringen graag terug op wintersport-reizen.nl


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie