SingleSnow

SingleSnow: stijlvolle groepsreizen voor 30-plussers

SingleSnow is een reisorganisatie die wintersportreizen aanbiedt die gericht zijn op singles en alleenreizenden. Bij de reizen van SingleSnow staan wintersporten, gezelligheid en het ontmoeten van leuke nieuwe mensen centraal. Bezoek SingleSnow.nl

Samen met VillaVibes Wintersport en Crusj zijn ze een van de bekendere reisorganisaties voor single vakanties.

website singlesnow

Deze reisorganisatie organiseert wintersportvakanties naar Oostenrijk en Frankrijk, maar ook naar Zweden, Canada en Japan.

De vakanties zijn gericht op reizigers van 30 jaar of ouder, die single zijn of alleen reizen en die graag op een geheel verzorgde vakantie willen gaan, met gelijkgestemde reisgenoten en een ongedwongen sfeer. En omdat je er erg interessante wintersportbestemmingen mee kunt bezoeken, waar je kunt focussen op genieten en waar alles voor je geregeld is, is SingleSnow voor een aantal mensen een perfecte reisorganisatie.

De bestemmingen

SingleSnow organiseert reizen naar de bekende wintersport locaties rond de Alpen in Europa, maar ook naar de Rocky Mountains, waar je met een Nederlandse gids 4 verschillende wintersportgebieden langsrijdt, Mora in Zweden, vol met idyllische cottages in het Winter-Wonderland van Zweden of Hokaido in Japan waar de Après ski sushi en sake wijn betekent. Het aanbod van SingleSnow is interessant en avontuurlijk. Ook al ga je alleen op vakantie, je zal je niet vervelen.

VillaVibes Wintersport banner 728x90

De reizen van SingleSnow

Tijdens de reizen van SingleSnow wordt alles voor je georganiseerd. De reis zal vanaf een verzamelpunt vertrekken, zoals een vliegveld of een punt waar de bus vertrekt. Je reist vanaf dat moment samen.

De accommodatie, het eten, het vervoer van de bagage en de andere organisatie wordt door SingleSnow opgepakt, dus daar heb je verder geen omkijken naar. De reizen zijn gevarieerd, de accommodatie is uitstekend en je kunt je concentreren op relaxen en genieten van je wintersportvakantie. Bezoek SingleSnow.nl

De groep

Bij SingleSnow gaan 90 procent van de reizigers alleen en je zal elkaar als eerste leren kennen tijdens de reis naar de bestemming. De man-vrouw verhouding per groep wordt meestal gelijkwaardig gehouden en iedereen is boven de 30. SingleSnow gaat voor een ongedwongen prettige sfeer en een gezellig reisgezelschap waar je jezelf kunt zijn en waar niks moet.

Aanbiedingen

Naast de bovengenoemde reizen, kun je ook gebruik maken van aanbiedingen. En die zijn bij SingleSnow net zo interessant. Zo kun je op skisafari of gratis les en coaching krijgen. Ook zijn er bepaalde workshops waar je deel aan kunt nemen, of aanbiedingen alleen voor mensen van 40 jaar en ouder. Deze aanbiedingen veranderen terwijl het seizoen vordert, dus het is zeker de moeite waard om dit in de gaten te blijven houden. Bekijk actuele aanbiedingen

Ski- of snowboardles

Besluit je met SingleSnow naar Köningsleiten te gaan, dan kun je gebruik maken van de ski- en snowboardlessen die door de organisatie zelf worden aangeboden op elk niveau. Deze lessen zijn in het Nederlands, zullen gevolgd worden door een gezamenlijke afdaling en zijn een goede manier om je techniek te verbeteren. Of je nu single bent, of gewoon graag alleen op vakantie wilt, tussen de gevarieerde reizen van SingleSnow kun je ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring vinden.

single snow alleengaanden wintersport

Contact met SingleSnow

Bezoekadres: Onbekend
Postbus 5142, 2000 GC Haarlem
Website: www.singlesnow.nl
E-mail: info@singlesnow.nl
Telefoonnummer: 023 553 19 53
Whatsapp: 06 21 324 432
Facebook: facebook.com/singlesnow
Instagram: instagram.com/singlesnow
Youtube: youtube.com/singlesnow

Alternatieve Reisorganisaties voor Single Wintersport Reizen

Niet gevonden bij SingleSnow wat je zocht? Er zijn alternatieven. We noemden VillaVibes al even; zij bieden single reizen aan naar wintersportgebieden in Frankrijk en Oostenrijk. Er gaan net zoveel vrouwen als mannen mee. Bekijk de reizen op VillaVibes.nl, of lees op deze pagina meer over VillaVibes Wintersport.

Ervaringen met Single Snow

Ben jij al eens op wintersportvakantie geweest met deze reisorganisatie? We zijn erg benieuwd hoe je dit ervaren hebt. Was het een leuke groep singles? Was de samenstelling qua hoeveelheid mannen en vrouwen redelijk evenwichtig? Had je het gevoel echt op een date-reis mee te zijn of kwam ‘iemand ontmoeten’ in het geheel niet op de eerste plaats?

We lezen jouw ervaring met over dit reisbureau graag terug onder aan deze pagina. Wat was er goed geregeld en welk deel van de organisatie kan beter? Had je klachten of was je wintersportvakantie perfect geregeld? Was je al eens eerder met een groepsreis voor single meegewerkt? Laat het ons weten. Ook als je al eens met VillaVibes bent meegewerkt horen we je ervaringen graag.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie