De SnowParade Val Thorens met Travelski Wintersportreizen

De SnowParade van Val Thorens is een jaarlijks evenement dat elk jaar aan het einde van het skiseizoen wordt gehouden om het skiseizoen af te sluiten. Deze week wordt ook wel de ‘Mini Dutchweek’ genoemd.

Het bestaat uit een grote optocht van skiërs, snowboarders en andere wintersporters, allemaal gekleed in hun beste ski outfit, die door het skioord paraderen langs een route die meestal bovenaan de pistes begint en eindigt in het stadscentrum. Onderweg worden de deelnemers vergezeld door muziek, vuurwerk en andere festiviteiten, evenals door verschillende tentjes die eten en drinken aanbieden. De SnowParade is een geweldige manier om het skiseizoen af te sluiten.

SnowParade Val Thorens
Val Thorens, de locatie van de Snow Parade

Wat kun je verwachten van de SnowParade Val Thorens?

Tijdens deze week, die vaak voorafgaand aan de meivakantie plaatsvindt, kun je allerlei te gekke festiviteiten verwachten. Het bijzondere aan deze week is, is dat deze pas in 2022 voor het eerst plaatsvond. De SnowParade Val Thorens is bedoeld voor iedereen die van skiën of snowboarden houdt.

Het evenement is ook geschikt voor mensen die nog nooit hebben geskied of snowboarden, omdat er verschillende niveaus zijn en er veel aandacht aan beginners wordt besteed. Er zijn ook verschillende activiteiten en evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn. Door de enorme populariteit bij de kinderen tijdens de eerste editie van deze week, is er besloten deze SnowParade in Val Thorens opnieuw te organiseren. Houd er wel rekening mee dat het vooral is gericht op gezinnen en families met kinderen.

Boek de Snowparade via Travelski

Via reisorganisatie Travelski, waar je hier meer over kunt lezen, kun je een wintersportvakantie naar de Snow Parade boeken. Dit kun je verwachten:

  • Persoonlijke ontvangst door SnowParade team
  • Nederlandse ski- & snowboardlessen
  •  Skipas 7 dagen (7e dag gratis)
  • Gratis entertainment kinderen
  •  Koningsdag-festiviteiten
  • Kortingen in restaurants en winkels

Dit geldt voor de editie van dit jaar, check altijd hun website voor de precieze inhoud van de volgende edities.

Voor wie is de SnowParade in Val Thorens?

SnowParade in Val Thorens is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 18 jaar komen hier tijdens deze week helemaal tot hun recht. Het leuke aan deze week, is dat het ook voor de ouders, opa’s en oma’s een waar feest is om hier te zijn.

Snowparade Travelski banner

Zo worden er allerlei te gekke activiteiten georganiseerd en kunnen de kinderen meedoen aan allerlei verschillende leuke quizzen, tochten en wordt er zelfs een disco georganiseerd. Niet alleen kunnen de kinderen hier aan deelnemen, maar ook de ouders en de rest van de familie dit mee zijn naar de SnowParade in Val Thorens. Bekijk de reis-opties bij Travelski.

Dus ben je voornemens om in de meivakantie te gaan skiën en heb je een gezin met jonge kinderen, dan dit Val Thorens de place to be!


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie