TopSnowShop

Ruim 100 verschillende skihelmen bij Topsnowshop

Het wintersportseizoen barst zo rond november los en aangezien tegenwoordig veiligheid net zo belangrijk op de piste is als plezier, is het verstandig om ruim op tijd een goede helm te kopen. Webwinkel Topsnowshop heeft een ruim assortiment aan helmen, met en zonder vizier. Bezoek TopSnowShop.nl

topsnowshop

De online winkel voor skibenodigdheden heeft een fysieke vestiging in Nieuwerburg aan den Rijn, waar op afspraak helmen gepast kunnen worden. De webwinkel heeft een breed assortiment van wel honderd verschillende helmen van verschillende merken.

Merken die zij aanbieden zijn onder andere Kask,Scott, Uvex, Alpina, CP en Brunotti, om er maar een paar te noemen. Naast skihelmen voor volwassenen en kinderen, biedt de website ook tal van andere wintersportbenodigdheden aan, zoals een tas voor de skihelm, een backprotector (ter bescherming van de ruggengraat), handschoenen en nog veel meer accessoires.

topsnowshop banner

Contactinformatie TopSnowshop.nl

Dit is een webwinkel, producten passen en afhalen alleen op afspraak op het volgende adres:

www.topsnowshop.nl
Hoge Rijndijk 38
2415 AD Nieuwerbrug a/d Rijn
Telefoonnummer: 0348-702323
E-mailadres: post @ topsnowshop.nl
Via de agenda op de website kun je een afspraak maken om je skihelm te passen.

De juiste maat helm kiezen

Voor optimale veiligheid en comfort is het belangrijk de juiste en best passende helm te kiezen. Bij Topsnowshop is het mogelijk om, op afspraak, een helm of een aantal helmen te komen passen op de fysieke locatie in Nieuwerburg aan den Rijn. Mocht dit niet haalbaar zijn, bijvoorbeeld omdat de afstand toch te ver is naar de winkel, dan is het mogelijk om de helm, als deze toch niet goed blijkt te passen, kosteloos te retourneren.

Hoe weet je of je een goede maat helm kiest? Ook daar geeft Topsnowshop een aantal tips voor. Zorg bijvoorbeeld dat je eerst je hoofdomtrek hebt gemeten, vanaf een punt dat zo’n twee centimeter boven je wenkbrauwen ligt. Zo komt het meetlint dat je gebruikt, boven je oren langs. Meet je hoofdomvang. Dit is de maat helm die je nodig hebt. Mocht je geen centimeter bij de hand hebben, dan biedt de website de mogelijkheid om een meetband te downloaden en af te drukken, zodat je toch kunt meten.

Speciale chatfunctie om klanten te woord te staan

Leuk aan de website van Topsnowshop is de speciale chatfunctie waarmee je als klant kunt chatten met een medewerker. De chatfunctie is vooralsnog alleen op werkdagen beschikbaar en vaak dan alleen in de middagen en vroege avonduren. Mocht je geen medewerker aantreffen, dan kun je een bericht achterlaten, waarop binnen vierentwintig uur (als het een werkdag betreft) wordt teruggekomen. Laat je in het weekeinde een bericht achter, dan krijg je de eerstvolgende werkdag zo snel mogelijk antwoord. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd.

Ervaringen met TopSnowShop.nl

Heb jij wel eens een skihelm besteld bij de Top Snow Shop? We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Een alternatief om te winkelen naar skihelmen met en zonder vizier is Bever Wintersport. Toch niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op de bedrijvenpagina’s van Bergfreunde Wintersport en Decathlon Wintersport.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo