Hardloop.com

Hardloop.com is, anders dan de naam doet vermoeden, een webshop die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in materiaal voor outdoor activiteiten. Wintersport is één van de onderdelen waar ze op gefocust zijn. Voor verschillende wintersport kleding, materialen en accessoires kun je dan ook bij Hardloop.com terecht. Bezoek hardloop.com/wintersport.

Hardloop.com Wintersport logo

Hardloop.com is alleen een online winkel. Dit houdt in dat het niet mogelijk is om een fysiek filiaal van ze te bezoeken in Nederland. Hardloop.com is een bedrijf dat vanuit Frankrijk werkt. Als je liever bij een Nederlandse (fysieke) winkel koopt kun je kijken bij Bever.nl. Ook Bever Sport heeft een uitgebreide collectie wintersport-artikelen.

Bij Hardloop.com is het mogelijk om alles te vinden wat je nodig hebt voor een succesvolle wintersport vakantie. Van ski kleding om je warm te houden tot gespecialiseerde materialen, het is mogelijk om dit allemaal bij Hardloop.com te vinden. Het bedrijf werkt samen met honderden merken. Hierdoor is het mogelijk om voor alles waar je naar op zoek bent voor je wintersportvakantie bij te slagen. 

Hardloop.com Wintersport: Online je hele uitrusting vinden

Hardloop Wintersport Artikelen banner

Het is mogelijk om bij Hardloop.com je volledige uitrusting voor het wintersporten te vinden. Ze werken samen met verschillende kwalitatieve wintersport merken, zoals O’Neill, Mammut en Ortovox. Hierdoor weet je zeker dat de wintersport benodigdheden die je haalt voldoende kwaliteit hebben en ook lang mee kunnen gaan. 

De wintersport kleding van Hardloop.com zijn in alle vormen en maten te vinden. Alles wat je nodig hebt om warm te blijven tijdens het wintersporten is hier te vinden. Zo komt er geen wind of water door de kleding heen. Verder is het ook mogelijk om de kleding gespecialiseerd te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld voor snowboarders een broek met speciale bescherming voor de knieën vinden. 

De kleding is te combineren met verschillende prettige accessoires voor de wintersport. Hierbij moet je denken aan extra warme sokken, mutsen, handschoenen en helmen die je op kunt doen om je hoofd te beschermen. Deze accessoires zijn voor veel mensen essentieel om warm te blijven. 

Gadgets voor tijdens het wintersporten

Het leuke aan Hardloop.com is dat het mogelijk is om verschillende handige gadgets te vinden die je tijdens het wintersporten kunt gebruiken. Hierbij moet je denken aan essentiële gadgets voor je eigen veiligheid, zoals een sneeuwschep, een lawinepieper en een sonde, maar ook andere gadgets die je veiligheid kunnen bevorderen zijn handig om voor te gaan. 

Zo is het mogelijk om speciale schoenen te vinden om veilig in de sneeuw te lopen. Ook is het mogelijk om helmen te vinden om je hoofd te beschermen tijdens het skiën. 

Bever wintersport banner

Of het nu gaat om het kiezen van je waterdichte jas, je trailschoenen of het wijzigen van een bestelling, neem contact op met onze HardGuides! – Hardloop.com Wintersport

Bedrijfsinformatie Hardloop.com Wintersport

Hardloop.com
websitewww.hardloop.com/wintersport
e-mail adres: hello@hardloop.com
adres hoofdkantoor: 17 avenue du Pré de Challes Annecy-le-Vieux, 74 940 Annecy, Frankrijk 
telefoonnummer: +33 (0) 184 671 424 9alleen in het Engels & Frans)

Verzending en Retourneren

Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden. Dit bedrag ligt wat hoger dan bij veel andere webshops. Als je echter een dure ski-jas of een horloge of je afdalingen te tracken bestelt zit je zo aan dit bedrag. Je kunt binnen 100 dagen gratis retourneren; alle tijd om je nieuwe sportkleding te passen en te beoordelen dus. 

Alternatieve Webshops voor je Wintersportvakantie

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij Bever, Duijvestein Wintersport of Active Bastards (voorheen wintersportartikelen.nl). Jouw ervaringen met Hardloop.com zijn trouwens zeer welkom! Laat je ervaring in de vorm van een comment of review achter onderaan deze pagina. Wat is jouw favoriete winkel als het gaat om ski-kleding en andere zaken voor op wintersport?


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie