SnowInn

De Webshop SnowInn is gespecialiseerd in ski- en snowboard benodigdheden. Je vindt er ski’s, boards, wintersportkleding in allerlei soorten en nog veel meer. Bezoek de SnowInn Webshop.

Snowinn logo

SnowInn is een onderdeel van TradeInn Group. TradeInn is gefocust op de verkoop van sportartikelen in verschillende vormen. SnowInn is een onderdeel hiervan dat gefocust is op de verkoop van wintersportartikelen. SnowInn is een webshop only. Het hoofdkantoor van SnowInn is namelijk in Spanje gevestigd. 

Bekende wintersportmerken in het assortiment zijn Salomon, Head, Atomic, Oakley, Black Diamond en Rossignol. Je ziet het: de betere brands.

SnowInn banner 728x90


Het is niet mogelijk om naar een fysieke winkel van SnowInn in Nederland te gaan. Het enige wat je bij SnowInn kunt doen, is het online kopen van de producten. Deze worden vervolgens vanuit Spanje naar Nederland vervoerd. 

Het is bij SnowInn mogelijk om alles te vinden wat je nodig hebt voor een wintersportvakantie. Zo kun je hier belangrijke materialen zoals ski’s en snowboards kopen, maar ook sneeuwkleding voor alle niveaus en omstandigheden zijn te vinden bij deze webshop. SnowInn verkoopt de producten van ruim 700 merken. Alle artikelen die je nodig hebt voor een geslaagde ski-vakantie, zijn hier dan ook te vinden. 

SnowInn: Al je wintersport materiaal online kopen

Bij SnowInn kun je voor al het wintersport materiaal dat je nodig hebt terecht. Het is mogelijk om verschillende bekende merken bij deze webwinkel te vinden. Hierbij moet je denken aan merken zoals Salomon, The North Face en Atomic. Het is mogelijk om de kleding te kopen op verschillende specificaties die je graag wilt hebben. 

SnowInn banner

Eigenlijk kun je voor alle wintersportartikelen die je nodig hebt terecht bij SnowInn. Als je op zoek bent naar gespecialiseerde Ski- of Snowboard-kleding, is dit ook te vinden bij deze shop. Zo kan het voor snowboarders prettig zijn om een speciale broek met bescherming bij de knieën te hebben. 

Het is niet alleen als gevorderde wintersporter mogelijk om bij SnowInn te slagen, want ook als beginner is het mogelijk om al je materiaal bij SnowInn te vinden. Het is zelfs mogelijk om je eigen pakketten met materiaal samen te stellen om tegen een voordelige prijs aan te schaffen. 

Alles wat je nodig hebt voor wintersport

Als je op wintersport gaat, heb je veel materiaal nodig om dit goed te kunnen doen. Zo is het niet alleen belangrijk om extra warme kleding te hebben dat speciaal voor in de sneeuw gemaakt is, maar het is ook belangrijk om goede ski’s of snowboards te hebben. 

Je kunt ervoor kiezen om op locatie ski-materiaal te gaan huren. Als je vaker op wintersport gaat, wordt dit echter een beetje duur. Daarom is dit niet voor iedereen de beste optie. Vooral als je vaker op wintersport gaat, kan je eigen materiaal een goede aankoop zijn. Hier ben je uiteindelijk ook minder geld aan kwijt. 

Bij SnowInn is het mogelijk om alles te vinden wat je nodig hebt voor een geslaagde wintersport vakantie. Dit komt omdat je hier de kleding, de materialen en de accessoires die je nodig hebt voor wintersport kunt vinden.

Bever banner


SnowInn Kortingscode

Een kortingscode voor deze shop is niet bekend. na wat googelen kan ik tot de conclusie komen dat ze geen standaar kortingscodes hebben die altijd geldig zijn. Wellicht dat ze via de nieuwsbrief af en toe een code delen. Als je je inschrijf blijf je sowieso op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Check altijd de Super Koopjes Pagina voor scherpe deals.

SnowInn Reviews: Is SnowInn betrouwbaar?

Aangezien dit geen Nederlandse webshop is vraag je je misschien af of SnowInn betrouwbaar is. ‘Kopen bij Snowinn is 100% betrouwbaar ‘ melden ze zelf op hun website. Maar wat zeggen de consumenten websites?

Op Trustpilot krijgt de shop op dit moment 3.3 sterren. Veel 4 en 5 sterren maar ook flink wat 1 ster reviews. Op NederlandReview.nl is de beoordeling ook niet al te hoog: Beoordeling: 5,4 uit 10 . Bednek wel dat mensen die tevreden zijn meestal geen feedback achterlaten, en klanten die klachten hebben wel.

Andere Webshops van TradeInn

Zoals je in de intro al hebt kunnen lezen heeft TradeInn nog een aantal webshops die elk hun eigen specialisatie hebben. Voorbeelden zijn TrekkInn (hiken en wandelen), RunnerInn (hardlopen), BikeInn (fietsen), TrainInn (fitness-artikelen) en SmashInn (tennis).


Alternatieve Webshops voor je Wintersportvakantie

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij BeverHardloop.com of Decathlon Wintersport. Jouw ervaringen met SnowInn zijn trouwens zeer welkom! Laat je ervaring in de vorm van een comment of review achter onderaan deze pagina. In eigen land je ski-skills nog wat bijspijkeren? Overweeg eens een dagje SnowWorld

Wat is jouw favoriete (online) shop als het gaat om ski-kleding en andere zaken voor op wintersport?


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo