Dutchweek in Val Thorens met Travelski

De Dutchweek in Val Thorens is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden in het Franse skioord Val Thorens. Het evenement is speciaal gericht op Nederlandse skiërs en snowboarders en biedt een week vol activiteiten en entertainment. Met reisorganisatie Travelski kun je naar deze feestweek.

Dutchweek in Val Thorens met Travelski

Er zijn onder andere feesten, clinics, wedstrijden en après-ski activiteiten georganiseerd. Het evenement trekt veel bezoekers uit Nederland en België en is een populaire bestemming voor skivakanties.

De Dutchweek Val Thorens wordt vaak gehouden in het einde van het skiseizoen. De Dutchweek vindt plaats in de meivakantie en daarom ook relatief eenvoudig voor iedereen te bezoeken. 

Travelski banner

Voor wie is deze Travelski Dutchweek in Val Thorens?

Deze Dutchweek is geschikt voor zowel echte skiër en snowboarder, als de wat meer recreatieve beoefenaars. De Dutchweek Val Thorens is voornamelijk gericht op Nederlandse skiërs en snowboarders. Het evenement biedt een breed scala aan activiteiten waaronder feesten, clinics, wedstrijden en après-ski activiteiten. Het evenement trekt vaak een jonge, sportieve en sociaal actieve bezoekers aan. De Dutchweek is ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige skivakantie met andere Nederlandse en Belgische skiërs en snowboarders.

Wat kun je verwachten tijdens de Dutchweek in Val Thorens?

Ben jij voornemens de Dutchweek in Val Thorens te bezoeken en wil je weten wat je er allemaal van kunt verwachten? Wij vertellen het je! Naast het heerlijk afdalen van de verschillende pistes, kun je genieten van de leukste après-ski feesten, live concerten, acts en entertainment. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze week garant staat voor één en al gezelligheid! Dus wil jij aan het einde van het skiseizoen nog even wat sneeuw onder je ski’s of snowboard laten vliegen? Dan is de Dutchweek een absolute must see voor jou en je vrienden!

Piste in Val Thorens
schitterende pistes, hier zonder massa’s Nederlanders, in Val Thorens

Hoe zit het met de sneeuw in Val Thorens aan het einde van het seizoen?

Voor wie nog niet eerder bij de Dutchweek in Val Thorens is geweest, sneeuwval is gegarandeerd! Dit komt doordat Val Thorens op ruim 2300 meter hoogte ligt, wat betekent dat het met het hoogstgelegen dorp in Europa is verzekerd van sneeuw. Wist je namelijk dat maar liefst 95 procent van alle pistes boven de 2 kilometer ligt? Dat houdt dus in dat je gegarandeerd kunt skieen in de periode van november tot begin mei. Niet voor niets is de Dutchweek daarom dus ook de afsluiter van het skiseizoen in Val Thorens. Meer info vind je op de website van het festival: dutchweekfestival.com

Travelski Dutchweek Val Thorens banner

Naast Travelski zijn er nog meer reisorganisaties die een reis naar de Dutchweek aanbieden, zoals Sunweb Winter en Summit Travel.

Reisorganisatie Travelski

Naast deze Nederlandse week kun je ook reguliere wintersport-vakanties boeken bij Travelski. Naast de Dutchweek is ook de Snow Parade, eveneens in Val Thorens, een event dat je bij hen kunt boeken. Travelski biedt reizen aan voor 2 personen, gezinnen maar ook voor grote groepen. Mocht je naar de Dutchweek in Val Thorens gaan wensen wij van wintersport-reizen je alvast veel plezier!

Als je al eens geweest bent vinden we het leuk als je je ervaringen wilt delen. Laat dan een comment achter.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

Plaats een reactie