Belvilla

Vind je ideale wintersportchalet

Geniet van de luxe van een eigen wintersporthuis. Met je eigen vakantiehuis op de meest prachtige locaties kan je optimaal genieten van je reisgezelschap en de omgeving. Richt je vakantie helemaal naar wens in door te kiezen voor een van de vakantiehuizen van Belvilla. Bezoek Belvilla.nl

Belvilla Wintersport

Belvilla biedt keuze uit meer dan 4000 wintersporthuizen door heel Europa. Voor elk type reisgezelschap vind je een geschikt vakantiechalet. Zo zijn er huizen voor één tot maar liefst meer dan veertig personen beschikbaar.

De huizen en appartementen bevinden zich zowel in natuurlijke, rustige omgevingen, als direct aan de piste naast de après-ski bar. Dus voor elk wat wils. Dit maakt dat je bij Belvilla beslist een vakantiehuis zal vinden dat aansluit op de wensen van jouw gezelschap. Een groot gezelschap kan genieten van een voordelige accomodatie. Het hele jaar door vind je op Belvilla lastminute aanbiedingen.

Luxe

Heb je wat meer te besteden en ben je op zoek naar ultieme luxe? Belvilla biedt een groot aantal luxehuizen met heerlijke wellness voorzieningen aan. Zo zijn er bijna 1000 vakantiechalets beschikbaar met onder andere sauna’s, jacuzzi’s en stoomcabines. Zo kun je lekker ontspannen na het skiën. Dus heb je een dikke portemonnee? Bekijk dan ook zeker het duurdere segment voor de ultieme wintersportvakantie.

Fantastische skigebieden

Ontdek de meeste prachtige skigebieden op de website van Belvilla. Oostenrijk en Frankrijk zijn de meest populaire skigebieden in Europa, echter heeft Europa nog veel meer moois te bieden op het gebied van wintersportstreken. Zo vind je op Belvilla ook wintersporthuizen, chalets en appartementen in Tsjechië, Spanje, Zwitserland, Duitsland en Italië. Verken deze gebieden door je in te lezen op onze website.

Verder wordt bij elk huis informatie gegeven over de omgeving waarin het huis zich bevindt. Zo zie je overzichtelijk de hoeveelheid, moeilijkheid en lengte van de pistes in het skigebied. Daarna kun je eenvoudig boeken.

Twijfel je nog? Bekijk dan ook de beoordelingen van andere klanten die je voorgingen. Bij elk huis vind je beoordelingen om je een beter beeld te geven van het huis en zijn omgeving.

Belvilla 728

Voordelen Belvilla

  • Boek eenvoudig en veilig online jouw ideale vakantiehuis.
  • Geniet van de vrijheid en privacy van het hebben van een eigen tijdelijk thuis op vakantie.
  • Belvilla heeft ruim 35 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen.
  • Bij Belvilla heb je de keuze uit ruim 4000 verschillende chalets, huizen of appartementen.
  • Alle huizen worden persoonlijk beoordeeld door specialisten en inkopers die de gebieden goed kennen.
  • Geniet van aantrekkelijke kortingen op verzekeringen en andere aanvullende diensten door deze ook bij Belvilla te boeken.
  • Vragen? Onze Costumer Service met ruime openingstijden helpt je graag.
  • Noodgeval tijdens je vakantie? Onze SOS-lijn is 24 per dag bereikbaar.

Contact met Belvilla Wintersport

Adres: Oude Stadsgracht 1, 5611 DD Eindhoven (bezoekadres)
Zie de website voor openingstijden
Website: www.belvilla.nl
E-mail Adres: info@belvilla.nl
Telefoonnummer: 040 – 212 26 16
Facebook: facebook.com/belvilla.vakantiehuizen
Twitter: @belvilla
Youtube: youtube.com/belvilla_nl

wintersport banner bel villa

Ervaringen met Belvilla Winterchalets

Dus, heb jij ervaring met deze winterchalet-verhuurder? Dan zijn we erg benieuwd wat je er van vond. Werd aan alle beloftes voldaan, en was de chalet of het appartement goed schoon? Raad je deze website aan aan andere wintersporters? We lezen je ervaringen graag terug op wintersport-reizen.nl. Vervolgens kunnen andere lezers van wintersport-reizen hier hun voordeel mee doen.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

1 gedachte over “Belvilla”

Plaats een reactie