Villavibes Wintersport

VillaVibes logo

VillaVibes Wintersport is onderdeel van VillaVibes, een reisorganisatie voor single-reizen. Ze bieden diverse reizen aan, waaronder dus ook een mooie selectie van wintersportvakanties voor singles. Bekijk hun single wintersportreizen

Alle single reizen gaan naar Frankrijk of Oostenrijk. Met name Oostenrijk kent een grote adres-ski-traditie, dus houd je van een feestje is Oostenrijk aan te raden. De groepsgrootte varieert van 40 tot 60; dit staat netjes op de site aangegeven per reis. Ook hanteert Villavibes Wintersport leeftijdsgroepen. Deze zijn 25-45, 30-49 en 40-59. Per reis kun je zien hoeveel plek er nog is en de actuele groepssamenstelling bekijken. Bekijk alle actuele reizen en bestemmingen.

VillaVibes richt zich op hoger opgeleide singles, dus met HBO/WO werk- of denkniveau. Dan weet je een beetje waar je aan toe bent. Vroeger hadden hun wintersportreizen nog een apart label genaamd SnowVibes, maar tegenwoordig valle alle reizen onder Villavibes. Naast skivakanties voor singles bieden ze namelijk nog veel meer single reizen aan.

Villavibes Wintersport website

Wij nemen je al het geregel uit handen. Zodat jij je een week lang volledig kunt richten op skiën, boarden, gezelligheid en al die tientallen gelijkgestemde wintersporters van jouw leeftijd. – VillaVibes Wintersport

Villavibes Winter Banner 728x90

Bestemmingen van VillaVibes Wintersport

Zoals eerder vermeld kun je kiezen uit groepsreizen naar Frankrijk of Oostenrijk. Het gaat hier om populaire skigebieden, waaronder Saalbach, Kirchberg en Flachau in Oostenrijk. Ga je liever in Frankrijk skiën of boarden? Dan heb je de keuze uit Alpe d’Huez en St. Francois.

Als een reis al volgeboekt is (dat zie je keurig staan op de site) kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Als er uitvallers zijn dan kun je wellicht alsnog mee. Je boekt veilig dankzij ANVR en SGR garantie, en meer dan 40.000 reizigers gingen je voor.

Je verblijft met een aantal andere singles in een chalet of appartement. Je roomies zijn van hetzelfde geslacht. VilaVibes treeft er naar net zoveel vrouwelijke als mannelijke single mee te nemen op reis. OP de site kun je per reis heel precies de man-vrouw-verdeling en leeftijden zien.

Zo verblijf je samen met een aantal mede-Vibers in je eigen chalet of appartement. Vanaf hier ski je zo de piste op. Daarnaast nemen we onze eigen chef-koks mee. – VillaVibes Wintersport

De Wintersportreizen samengevat:

  • Single wintersportvakanties met groepen van 40 tot 60 singles
  • Keuze uit Frankrijk of het adres-ski Walhalla Oostenrijk
  • 50% mannen, 50% vrouwen ongeveer
  • Bedoeld voor hoger opgeleide vrijgezellen
  • Uitstekende website waar je de actuele reizen + hun deelnemers kunt zien
  • Het Arnhemse Villavibes heeft jarenlange ervaring met het organiseren van diverse single reizen
  • Gezellige populaire bestemmingen in sneeuw-zekere skigebieden met veel kilometers piste
  • Inclusief begeleide ski-safari’s voor elk niveau niveau (blauwe, rode, zwarte piste)
  • Grote Groep Garantie: altijd voldoende skiërs / boarders van jouw niveau zodat je niet alleen je afdalingen doet
  • Bij alle bestemmingen gezellige après-ski-mogelijkheden

Adres- & Contactgegevens Villavibes

Villavibes Singlereizen 
adres: Utrechtsestraat 61, 6811 LW Arnhem
website: www.villavibes.nl
e-mail adres: info@villavibes.nl
telefoonnummer:   026 – 3707 910  (werkdagen: 08:30 en 17:30 uur)

Word VillaVibes ‘VIP’ door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe (winter)reizen, je krijgt unieke kortingen op vakanties die niet-VIPS niet krijgen en je wordt getipt over VillaVibes borrels en feesten.

Alternatieve Reisorganisaties voor Wintersport Vakanties voor Singles

Ben je niet hoger opgeleid of had VillaVibes / SnowVibes gewoon geen reis die je zag zitten? Kijk dan ook eens bij Crusj of Estivant Reizen. Alle reisaanbieders voor single wintersportvakanties vind je in een lijst op deze pagina.

Villavibes banner 728x90

De overige single reizen van VillaVibes

VillaVibes heeft nog veel meer te bieden voor alleenstaanden die met een gezellige hoger opgeleide groep op vakantie willen gaan. Een kort overzicht:

Single weekends

Je kunt het hele jaar rond terecht bij VillaVibes voor een single reis, dus niet alleen in de winter. Vind je een week wat lang om met vreemden op reis te gaan? Probeer dan eerst eens een Single Weekend. Er zijn verschillende VillaVibes Single Weekends, niet te ver van huis. Een laagdrempelige manier om te zien of dit soort single reizen iets voor je zijn.

De weekenden lopen van vrijdagavond tot en met maandagochtend, maar als je zondagavond naar huis wilt in verband met studie of werk kan dat natuurlijk. De groepsgrootte is rond de 50. Het weekend is gevuld met vrijblijvende activiteiten zoals mountainbiken, wandelingen, wijnproeverij en meer. De verzorging is all-inclusive met heerlijk eten en drinken.

Er is een single weekend in het Vechtdal en bij het Heuvelrijk bij Nijmegen, gewoon in Nederland dus. Ook is er een weekend in de Ardennen, als je het toch leuker vindt naar het buitenland te gaan. Meer dan 15.000 singles zijn al eens op zo’n weekend mee geweest. Bekijk de Single Weekends op VillaVibes.nl/weeekend

Villavibes Single Weekend banner
Single Reizen met Kerst en Oud & Nieuw

Toch een winterreis eigenlijk: de VillaVibes single vakanties met Kerst en Oud & Nieuw. Veel singles haten het: de feestdagen. Confronterend omdat ze ‘alleen’ zijn. Veel reisorganisaties voor single vakanties spelen hier op in met reizen rond de feestdagen. Je kunt met hen dus op wintersportvakantie gaan, maar tijdens de feestdagen zijn er ook single strandvakanties naar Kaapverdië en Curaçao. Ver weg van de decemberkous en die tante die vraagt waarom je nog altijd single bent!

Crusj banner

Ervaringen met Wintersport Reizen van VillaVibes/SnowVibes

Ben jij al eens op single wintersportvakantie geweest met deze reisorganisatie? Dan ben ik zeer benieuwd naar je mening. Laat jouw ervaringen achter voor andere lezers. Naar welke ski-oord ben je gegaan, en hoe was de groep? Werd er veel gefeest of juist niet? Of ontstonden er kleinere groepen waarvan er eentje hard ging après-skiën en de andere juist van de eerste tot laatste lift op de pistes te vinden was? Ik hoor het graag!

Ook als je met een single weekend of andere reis van VillaVibes bent meegegaan ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar je ervaring.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo