Vrij Uit

De service van Vrij Uit

Vrij Uit is een reisorganisatie die wintersportreizen aanbiedt die helemaal bij jou passen. Je kan op de website precies aangeven wat jouw wensen zijn in het keuzemenu. Je geeft aan naar welk land en welke regio je graag zou willen afreizen, op welke datum en de duur van de vakantie.

Update: De domeinnaam van VrijUit valt nu onder TUI Reizen, na eerst bij KRAS ondergebracht te zijn.. Ook TUI heeft wintersportvakanties.

Je kan ook aangeven met hoeveel personen je wilt boeken. Als je dat hebt ingevuld krijg je een keurig overzicht te zien met wintersport accommodaties die helemaal bij jou passen. Heb je nog verdere wensen wat betreft je vakantie, dan kan je de zoekresultaten verder specificeren. Vrij Uit biedt wintersportvakanties aan in maar liefst meer dan 350 bestemmingen.

Je krijgt daarbij een ski garantie en ook hanteren ze een omboekgarantie. Dat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je kan skiën tijdens de vakantie die je bij Vrij Uit boekt. Wanneer blijkt dat er in jouw skibestemming niet genoeg sneeuw ligt om te kunnen skiën en er dus ook veel skiliften gesloten zijn, kan je omboeken naar een ander skigebied of een andere periode.

Je moet dit dan tussen de 15 en 5 dagen voor vertrek regelen. Voorwaarde is dat er minder dan 33 procent van de skiliften open zijn en dat het hoogste punt in jouw skigebied minimaal 2300 meter hoog ligt.

Vrij Uit Winter 728

Iedereen geniet van wintersport met Vrij Uit

Voor iedereen heeft Vrij Uit wel een fijne wintersportvakantie te boeken. Wanneer je met een grote groep reist biedt Vrij Uit zelfs de mogelijkheid om een XL verblijf te boeken. Hier kan je met meerdere personen, tot wel 7 man, verblijven. Dat is natuurlijk wel zo gezellig als iedereen bij elkaar blijft. 

Via de website van Vrij Uit kan je kiezen voor verschillende extra’s. Zo is het makkelijk als het hotel een mogelijkheid tot gratis parkeren biedt wanneer je met je eigen auto op vakantie gaat. Ook qua type verblijf kan je bij Vrij Uit alle kanten op. Misschien wil je een paar dagen er even tussen uit om te skiën tijdens een Short ski break.

Wanneer je graag wil dat al je maaltijden verzorgd worden, heeft Vrij Uit all-inclusive verblijven in het aanbod opgenomen. Als je zelf niet beschikt over ski’s of andere wintersportartikelen, kan je via Vrij Uit met korting skimateriaal huren. Bekijk het aanbod van Vrij Uit

Een accommodatie voor iedereen

Wat handig is, is dat Vrij Uit op de website de sneeuwhoogte aangeeft van het skigebied waar jij gaat skiën. Er wordt aangegeven wat de kwaliteit van de sneeuw is en hoe dik de sneeuwlaag is.

Een voorbeeld van een de populaire vakantiebestemmingen waar Vrij Uit vakanties aanbiedt, is Les Trois Vallées in Frankrijk. Veel van de hotels die zich hier bevinden liggen aan de voet van de pistes. Je kan dus praktisch je hotel uit skiën.

Maar ook in andere landen kan je terecht met Vrij Uit. Ga je bijvoorbeeld graag naar Oostenrijk, dan vind je op de website tal van geschikte accommodaties. Hou je van après-ski, dan kan je onder andere terecht in Skicircus Saalbach of Kitzbüheler Alpen. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn daar natuurlijk ook geschikte skigebieden, bijvoorbeeld in Serfaus, Fiss of Ladis.

Vrijuit Winter 728

Contactinformatie

Website: www.vrijuit.nl
E-mail Adres: servicedesk@vrijuit.nl
Telefoonnummer: 0900 874 58 48 (€ 1 per gesprek + gebruikelijke belkosten)
Facebook: facebook.com/neckermannreizen
Twitter: @vrijuit

Ervaringen met Vrij Uit Wintersportvakanties

Wintersporters die al eens een ski- of snowboardreis met deze reisorganisatie hebben gemaakt nodigen we uit hun ervaringen te delen met andere lezers van wintersport-reizen.nl

Heb je delen van de reis als minder goed ervaren, of ronduit klachten, lezen we die graag. Ook positieve berichten zijn natuurlijk van harte welkom. Werd aan alle beloftes voldaan? Zou je dit reisbureau aanraden? Je kunt je ervaring hier onderaan de pagina achterlaten.

Alternatieven voor Vrij Uit Wintersport

Toch nog even ergens anders kijken naar het aanbod? Lees meer over reisorganisaties HUSK, WinterTrex en BizzTravel..


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo