Snowmania

SnowMania: gezellige skikampen voor jongeren

SnowMania is een reisorganisatie die wintersportreizen aanbiedt naar Oostenrijk voor groepen jongeren. Als je met een groep van tussen 14 en 23 jaar bent, of tussen 20 en 30 jaar kun je gemakkelijk een reis naar de sneeuw boeken via SnowMania. Bezoek Snowmania.nl

snowmania websiteJe kunt dan van vele voordelen gebruik maken. De reizen van SnowMania zijn volledig verzorgd, zodat je zelf alleen plezier hoeft te maken en lekker kunt genieten van de schitterende Oostenrijkse pistes. ga jij mee met een van de SnowCamps?

Waarom met SnowMania?

De voordelen van het organiseren van je groepsreis met SnowMania, zijn groot. Zo ga je op een reis waar alles voor je wordt geregeld, van het vervoer, tot de accommodatie en de huur van het materiaal.

Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over eten, zal je altijd direct aan de piste verblijven, ga je samen met een groep van gemiddeld 30 wintersportfanaten op pad en is de lift pas ook inbegrepen. Wil je met je vrienden op een gezellige wintersportvakantie, nieuwe mensen leren kennen, maar zo min mogelijk hoeven regelen? Dan is een reis met SnowMania een optie.

snowmania 728

Het SnowMania reisaanbod

SnowMania reizen gaan naar Oostenrijk. Dit land staat bekend om zijn gezellige Après-ski en kwalitatieve skigebieden. Zo kun je naar verschillende bestemmingen in de Alpen zoals de Zillertal Arena en Saalbach Hinterglemm. Deze worden gekenmerkt door lange pistes van verschillende niveaus en de meeste wintermaanden sneeuwgarantie. In Oostenrijk kun je er zeker van zijn dat je een complete en gezellige wintersportvakantie zal hebben.

De SnowMania kampen

De reizen duren een week en je gaat via verschillende opstappunten in Nederland met de bus richting Oostenrijk. Je wordt vanaf het moment dat je opstapt, tot het moment dat je weer uitstapt verzorgd door het personeel van SnowMania. Er zullen twee tot zes begeleiders meegaan, afhankelijk van de grootte van de groep.

De accommodaties zijn geschikt voor jongeren en bevinden zich vaak vlak naast de piste en vlak bij de Après-ski. Tijdens het verblijf worden verschillende maaltijden verzorgd en kun je of met je eigen groep, of met de SnowMania staff de piste op. Na 6 tot 7 dagen skiën, stap je weer de bus in en ga je weer naar huis. Bezoek Snowmania.nl

Lessen tijdens het kamp

De kampen van naar Saalback-Hinterglemm zijn inclusief coaching door het SnowMania team. Dit is voor mensen die al een keer op de piste hebben gestaan. Ben je echter een beginner, dan wordt aangeraden daar ter plekke lessen te nemen, zodat je je snel bij de rest van de groep op de piste kunt voegen.

In Köningsleiten worden voor SnowMania reizigers lessen aangeboden door Nederlandse instructeurs op alle niveaus. Hier kan iedereen bij aanschuiven voor het verbeteren van je techniek, een mooie afdaling en handige tips. Ga je op wintersport met SnowMania, dan kun je zorgeloos en geheel verzorgd van je vakantie genieten.

snowmania 728

Contactinformatie

SnowMania SnowCamps
Postbus 5142, 2000 GC Haarlem
Website: www.snowmania.nl
E-mail: info@snowmania.nl
Telefoonnummer: 023 553 19 57
Whatsapp: 06 21 324 432
Facebook: facebook.com/snowmania
Instagram: instagram.com/snowmania
Youtube: youtube.com/snowmania

Ervaringen met Snowmania

Ben jij al eens op wintersportkamp geweest met deze reisorganisatie? Met welke leeftijdscategorie was je mee? Was het de eerste keer dat je mee was op wintersportkamp of had je al meerdere snowcamps meegemaakt?

We lezen jouw ervaring met dit reisbureau graag terug onder aan deze pagina. Wat was er goed geregeld en welk deel van de organisatie kan beter? Had je klachten of was je wintersportvakantie perfect geregeld? Laat het ons weten.


Bekijk de Wintersport Aanbiedingen van de volgende Reisorganisaties:
travelski logo
ANWB wintersport logo
snowtrex logo
sun web winter logo
SummitTravel logo

1 gedachte over “Snowmania”

Plaats een reactie